Sidor

torsdag 6 december 2012

Olycka i pulkabacken

Tillbringa tid i pulkabacken kan vara farligt, det insåg jag igår eftermiddag vid 13.45. Hur då kanske du frågar dig?

Jo, det ska jag tala om. Det är ju inte så roligt att bara titta på när barnen åker så varför inte låna en sjärtlapp av en elev och åka lite. Det gick bra fram till några barn ville åka med mig och detta skulle göras genom att vi alla 4 höll varandra i händerna. Sagt och gjort, det slutade med en krasch där vi hamnade i en hög. Då fick jag en elevs fot som en projekttill rakt ner i huvudet. Väldigt mycket aj. Gör rätt skapligt ont att få hälen på en vinterkänga med tillhörande fot i huvudet vill jag lova.

Hade väldigt ont just då, men sen mådde jag bra några timmar fram till 16 tiden när det började bli dags att åka hem. Då kom huvudvärken tillbaka och jag började bli väldigt yr. Så i bilen hem insåg jag att det var lika bra att avsluta dagen på akuten. Sagt och gjort.

Det var som tur va ingen fara med mig, "bara" en ordentlig smäll i huvudet. En liten variant på hjärnskakning blev resultatet. Har nu haft huvudvärk i över 24timmar och legat på soffan och sovit större delen av dagen.

Men ändå glad att det är jag som ligger hemma efter en smäll mot huvudet och att inte ett barn fick den foten i huvudet.

Hemma från jobbet idag och imorgon, bara vila och ta det lugnt som gäller just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar